Egy még jobb ChatGPT érkezik, de csak prémium ügyfeleknek  

Szerző: | 2023. augusztus. 31. | Innováció, Makronóm Morzsa, Technológia

Korlátlanul és gyorsabban férhetnek hozzá a ChatGPT friss, Enterprise verziójához a vállalatok. Például adatelemzésre, marketingre és ügyfélszolgálati munkák elvégzésére külön-külön MI-robotokat kérhetünk fel, ha cégként előfizetünk. Mutatjuk, hogy milyen újdonságokkal érkeznek az újabb mesterségesintelligencia-megoldások.  

Hatalmas népszerűségnek örvend az utóbbi időben a ChatGPT. Nem csupán magánszemélyek, de a vállalatok is nagy hasznát veszik a chatbotnak, erre a hullámra pedig fel is ült az OpenAI és megalkotta a ChatGPT Enterprise-t, amely még több hasznos tulajdonsággal rendelkezik majd, mint a korábbi verzió. 

Néhány héttel azután, hogy a Microsoft bejelentette a Bing Chat Enterprise-t, fő riválisa, az OpenAI is bejelentette  a ChatGPT chatbot saját verzióját a vállalati ügyfelek számára. 

Az OpenAI szerint a ChatGPT-t a 2022-es év végi nyilvános megjelenése óta a Fortune 500-as listán szereplő vállalatok több mint 80 százaléka használta. A ChstGPT-t megalkotó vállalat ezért is döntött úgy, hogy az üzleti szektor kiszolgálására kifejleszti a ChatGPT Enterprise-t, amelyet Az OpenAI egy blogbejegyzésben mutatott be. A vállalatoknak készült verzió legjelentősebb változásai a korlátlan és gyorsabb hozzáférés, hosszabb szövegek értelmezése és a fejlettebb adatelemzés. 

 A Bing Chat Enterprise-hoz hasonlóan a ChatGPT Enterprise-t is úgy tervezték, hogy a felhasznált adatok biztonságban legyenek. Az OpenAI azt állítja, hogy nem látja a ChatGPT Enterprise ügyfelei által létrehozott adatokat, és ezeket az adatokat nem használják fel az OpenAI nagy méretű nyelvi modelljeinek képzésére. 

 Az OpenAI a következő hónapokban további funkciókkal kívánja bővíteni a ChatGPT Enterprise-t, például többféle chatboteszközt hozna létre, amelyeket konkrét munkakörökre és feladatokra lesznek kiképezve, például adatelemzésre, marketingre és ügyfélszolgálati munkák elvégzésére.  

Ezek is érdekelhetnek

trend

Promóció

Hazai válogatás

Promóció

Kövess minket

Facebook

Instagram

LinkedIn