Íme a JVSZ rendezvénysorozatának újabb állomása 

Szerző: | 2023. november. 14. | Hazai, Zöldenergia, Zöldgazdaság

A JVSZ júniusban elindított Country Ride vidéki rendezvénysorozatának következő állomását november 23-án Kecskeméten rendezik, Lantos Csaba energiaügyi miniszter nyitóelőadásával.  

A JVSZ fontos törekvése a vidéki telephelyet fenntartó vállalatok aktív bevonása, ezért egy többalkalmas Country Ride eseménysorozatot szerveznek régiós nagyvárosokban, a programot az adott régió számára releváns témák köré építve.  

Minden eseményen miniszteri szintű jelenlétet és a térség számára aktuális témát érintő előadásokat, illetve beszélgetéseket szerveznek, kapcsolatépítési lehetőséggel. 

A Country Ride vidéki rendezvénysorozat legújabb állomásának fókusztémájaként az aktuális energetikai kihívásokról, az energiahatékonyság legfrissebb trendjeiről és a megtakarítási lehetőségekről tájékozódhat. Az esemény szakértői panelbeszélgetésén Dobos Balázs, a Makronóm Intézet szakmai igazgatója is részt vesz, amelynek fő témája a KKV-kat érintő ESG-szabályozások és azok legfontosabb kérdései lesznek. Az eseményt november 23-án rendezik, helyszíne a Brill Kft. – VW-márkakereskedés (Kecskemét, Halasi út 32.) helyszínen. 

Az előadók és a szakértők az alábbi témaköröket járják majd körbe: 

  • Fenntarthatóság – energiahatékonyság 
  • Hogyan tehetjük fenntarthatóvá kis- és középvállalatainkat – a kkv-kat érintő ESG-követelmények legfontosabb kérdései 
  • Milyen programokra és támogatásokra számíthatnak a vállalkozások az energiahatékonyság és a hatékonyabb működés területén 
  • A miniszteri nyitóelőadás mellett számos szakértő és releváns szervezet hozza el a legfontosabb tudnivalókat az ESG-re való felkészülés terén. 
  • Támogatási programok és pályázati lehetőségek bejelentése. 

A kecskeméti rendezvényre elsősorban Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád vármegye közép- és nagyvállalati vezetőit, illetve azon cégeket várjuk, amelyeknek a térségben érdekeltsége van. Az alkalmakon részt vesz a JVSZ adott régiós nagykövete és az ügyvezetés mellett a szövetség 25 fős felső vezetőkből álló elnökségének több tagja is. 

A programról bővebben itt tájékozódhat

Kapcsolódó:

Ezek is érdekelhetnek

trend

Promóció

Hazai válogatás

Promóció

Kövess minket

Facebook

Instagram

LinkedIn