Egyre sikeresebb az MBH Csoport BUPA nevű platformja 

Szerző: | 2024. március. 3. | Technológia

Egy visszatérő vendéget üdvözölt az adásban Érczfalvi András műsorvezető és Suppan Márton, a Peak alapítója: Gaál Norbert, a BUPA termékfejlesztési vezetője betekintést nyújtott a platform múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Tavaly ősszel jelentős változáson esett át a BUPA: a kezdeti digitális számlázó fókuszát leváltotta a vállalkozásalapítás előtt (és után) álló ügyfelek támogatása. A platform lehetővé tette, hogy a magyar vállalkozók akár otthonuk kényelméből is elindítsanak egy egyéni vállalkozást vagy egy saját céget. 

Gaál Norbert a platform felépítésének és működtetésének hátterébe nyújt betekintést. Míg a tavalyi év az alapok lefektetéséről szólt, az idén az üzletfejlesztésé és az ökoszisztéma-építésé a fő szerep. Bár a csapatnak van feladata bőven, már most 2025-re készül a BUPA. 

A cél nem más, mint a vállalkozói igények széles körű lefedése, ami bőven túlmutat a banki felelősségeken.  

A platform saját fejlesztésű megoldásokkal, információáramlást és tudásmegosztást támogató blogposztokkal és workshopokkal, valamint harmadik feles szolgáltatókat is bevonó marketplace-kínálatával igyekszik minden igényt lefedni. 

A különleges víziót már a piac is elismeri.  

A Joint Venture Szövetség Az Év Ökoszisztéma Építője díjat, a Mastercard pedig Az Év Üzleti Szegmensének Szóló Programja elismerést ítélte oda a platformnak az év elején. 

Mindemellett a BUPA kiváló helyzetben van a további sikerek eléréséhez. Az MBH Csoport egyik leányvállalatába kiszervezve különböző előnyöket élvez. Az MBH Bank erős hátteret és kompetenciákat biztosít, viszont az inkumbens bankokra jellemző adminisztrációs kihívások kevésbé érintik a BUPA csapatát. Egy leányvállalatban operálva megengedhetik maguknak, hogy agilisan működjenek és rugalmasan reagáljanak minden piaci fejleményre. 

A Fintech Világa adásában szó esett még a vállalkozói igényekről és kihívásokról, külföldi banki spinoffokról, valamint a mesterséges intelligencia előretöréséről. A teljes adás az alábbi Spotifylinken hallgatható vissza

Címlapfotó: MTI

Ezek is érdekelhetnek

trend

Promóció

Hazai válogatás

Promóció

Kövess minket

Facebook

Instagram

LinkedIn