Újít a Revolut 

Szerző: | 2024. március. 31. | Hazai, Technológia

A TrendFM-en hallható Fintech Világa legújabb adásában Érczfalvi András műsorvezető és Suppan Márton, a Peak alapítója az elmúlt hetek fintechfejleményeit járja körbe.

Az év eleje óta megállíthatatlan iramban növekedett a bitcoin értéke, az érdeklődés pedig talán soha nem volt még ilyen nagy. Olyannyira, hogy  

a kriptovaluta történelme során először átlépte a 70 ezer dolláros értékhatárt,  

majd egészen 73 620 dollárig menetelt.  

Azóta korrigált a piac, és jelenleg (március 18-án) 68 212 dolláron áll. Az előző két adásunkban Mogyorósi Attilát, a CoinCash alapítóját láttuk vendégül, aki betekintést nyújtott a cég bitcoin ATM-hálózatának kiépítésébe, valamint a kriptopiac és bitcoinkereskedés intrikáiba

Számos újdonság a Revolut szolgáltatásai között 

A Revolut az úttörő, kifinomult és teljesen digitális banki megoldásairól elhíresült neobank.  

A hírek szerint azonban visszatérnek a hagyományos banki módszerekhez, és fizikai bankfiókokat nyitnak Franciaországban.  

A magyar piacon (4 másik ország mellett) pedig POS-kártyaolvasó terminál forgalmazását indították el. A fizetési pont a Revoluttól megszokott igényes dizájnnal és versenyképes szolgáltatásokkal, illetve árazással büszkélkedik.  

Mindeközben pedig a bank elérte a 40 milliós ügyfélállományt is. Ezzel kapcsolatban Stefan Boguckival, a Revolut Lengyelországért és Kelet-Közép-Európáért felelős szenior kommunikációs menedzserével beszélgettünk. 

A Fintech Világa legújabb adásában továbbá szó esik a Revolut robottanácsadójáról, a megtakarítási számlájukról és arról, miként fogják szponzorálni az ír labdarúgó-válogatottat. A teljes adás az alábbi Spotify-linken elérhető. 

Kapcsolódó:

Címlapfotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

trend

Promóció

Hazai válogatás

Promóció

Kövess minket

Facebook

Instagram

LinkedIn