Magyar különlegességeket népszerűsít Amerikában  a Soul of Hungary 

Szerző: | 2024. május. 24. | Hazai, Világgazdaság

Új, a magyar termelők áruit és magyar különlegességeket népszerűsítő vállalat lép piacra Amerikában. 

Már önmagában óriási elismerés, hogy alig akad olyan Magyarországra érkező külföldi, aki a 8 kategóriát felölelő, mintegy 90 tételből álló hungarikumból ne ismerne legalább kettőt-hármat. Mindez arról tanúskodik, hogy  

a magyar ízvilág és a prémium hazai minőség helye és státusza megkérdőjelezhetetlen a világ legjobbjai között.  

Ám ne feledjük, eredményeinktől és megbecsülésünktől függetlenül mindig van mit adnunk a világnak, hiszen a múltunkat, a hagyományainkat, a felmenőink tanításait csak mi ismerjük, ezáltal átadni is csak mi tudjuk őket. Akarjuk hát továbbadni a magyarságunkat, mert kötelességünk, és mert ez sikerünk záloga is.  

Elismerés és tisztelet a magyaroknak 

Ezeréves múltunk során, nagy csaták árán, de elismerést és tiszteletet vívtunk ki, az európai kontinens zászlóvivői lettünk megannyi fronton. Feltalálóink a civilizáció fejlődése szempontjából a legmeghatározóbb vívmányokat adták az emberiségnek. Az elméleti tudáson túl a kétkezi munka iránti szeretet hazánk egyik legnagyobb ékköve, a hazai magyar termékek iránti kereslet évről évre újabb rekordokat dönt meg a világpiacon. Kis ország vagyunk, de egyben elkötelezettek is. Feladatunk, hogy a hagyomány és az innováció kovácsaiként értéket teremtsünk, magyar értéket. Van mire büszkének lennünk, hiszen élünk országunk és nemzetünk adottságaival és lehetőségeivel, nem kihasználjuk azt, hanem stabilan építkezünk.   

Az országimázs-építés egy újabb állomásaként ezúton a legnagyobb örömmel mutatjuk be a Soul of Hungary ernyőmárkát,  

amely az észak-amerikai kontinenst, ezen belül elsősorban Kanada piacát és az Amerikai Egyesült Államokba való terjeszkedést célozza meg  

olyan prémiumkategóriájú magyar árukkal, amelyek a legjobb hazai termelők és kézművesek termékein keresztül hivatottak bemutatni a hazai árucikkek rejtett gyöngyszemeit. A régi idők hagyományait felölelő családi receptúrákon és a magyar kultúra iránti szenvedélyes elköteleződésén érlelődő harminc márka tükörként tárja fel a bennük rejlő hagyományt és a magyar kiválóság eszenciáját. 

A Soul of Hungary azon túl, hogy a leggondosabban kiválogatott prémiumtermékekkel szolgál, a magyarországi iparágak több szegmensét is képviselteti a világ egyik legkiterjedtebb piacán, kezdve az élelmiszeripartól az energiaiparon át egészen az egészségiparig. A termékek profilját folyamatosan bővítő, kezdetben Ontario államban forgalomba kerülő színes árupaletta sikerét fémjelzi továbbá, hogy a magyar–kanadai diplomáciai és kereskedelmi kapcsolatok ígéretes fellendítését vetíti elő, köszönhetően a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és torontói partnerirodája munkatársainak, valamint Magyarország Torontói Főkonzulátusának, akik fáradhatatlan munkája eredményeképp ma már kanadai barátaink is újabb betekintést nyerhetnek a csodák soha ki nem merülő forrásába, Magyarországba. Célunk tehát, hogy a jövőben még több magyar címkével fémjelzett terméket ismertessünk meg a tengerentúlon – ebben kívánunk minél szélesebb körű támogatást nyújtani a hazai cégeknek! 

Kapcsolódó:

Címlapfotó: Dreamstime

Ezek is érdekelhetnek

trend

Promóció

Hazai válogatás

Promóció

Kövess minket

Facebook

Instagram

LinkedIn