JVSZ Innovációra Magyar! interaktív konferencia - illusztráció - fotó: Shutterstock

Innovációra Magyar!

Szerző: | 2024. április. 29. | Hazai

Interaktív, innovációs konferenciát szervez május 9-én a Joint Venture Szövetség (JVSZ). Az idén már harmadik alkalommal megrendezendő, Innovációra Magyar! címmel érkező találkozó célja, hogy gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül mutassák be a legnagyobb magyar újításokat, a támogatott programokat, valamint olyan aktuális hazai és nemzetközi innovációs trendeket, amelyek a hazai kkv-k és nagyvállalatok számára is inspirálóak lehetnek.

A nagyszabású, Innovációra Magyar! Interaktív konferencia 2024. május 9-én kerül megrendezésre, helyszíne hazánk egyik leginnovatívabb épülete, az ikonikus budapesti MOL Campus.

A konferencia tematikája 4 fókuszterület köré épül:

– nagyvállalati innovációk

– kis- és középvállalatokat támogató innovációk

– innovációk az egészségügyben

– mesterségesintelligencia-alapú innovációk

A fő szervező, a JVSZ a nap folyamán izgalmas és exkluzív előadásokat állít a szakmai, valamint az üzleti- és a politikai döntéshozói közönség elé. A felszólalók közt kiemelkedő vezetők és kormányzati szakértők kapnak helyet, akik megosztják tudásukat, tapasztalatukat és aktuális helyzetértékelésüket, valamint támpontot adnak és jövőképet mutatnak a konferencia résztvevői számára.

A konferencia célja, hogy az előadók és a szakmai támogatók közösen segítsék a hazai vezetőket, és idén is hozzájárulhassanak a fejlődni vágyó vállalatok sikereihez és a fenntartható jövő kialakításához Magyarországon. (Az esemény főtámogatója a Foxconn, támogatói a Bridgestone, a Generali és az MBH Bank. Együttműködő partnerek pedig a Füstmentes.hu, és a MOL Nyrt.)

A konferencia részletes programja az alábbi linken érhető el:

Ezek is érdekelhetnek

trend

Promóció

Hazai válogatás

Promóció

Kövess minket

Facebook

Instagram

LinkedIn